Faq

Belangrijke datums

Om in aanmerking te komen het Call of Duty Vanguard spel (digitale versie),  Astro Headsets.

Gaming PC te winnen, voer je unieke code in op de website tussen 1/10/2021 tot 31/12/2021.

De Dual 2XP-codes zijn geldig tot 30 augustus 2022.

Hoeveel prijzen zijn er te winnen?

Er zijn 20 Astro Headsets, 100 exemplaren van het Call of Duty Vanguard spel (digitale versie) en 1 Gaming PCs te winnen.

Wat is een Dual 2XP?

Dual 2XP ontgrendelt 15 minuten Double XP en 15 minuten Double Weapon XP. Het mag in de Call of Duty Warzone OF Call of Duty Vanguard spel gebruikt worden. De code mag maar één keer gebruikt worden. Maximaal 4 codes kunnen gebruikt worden per dag per persoon. Beperking van 1 uur DUAL 2XP per dag per persoon en 40 uur DUAL 2XP Call of Duty per persoon (niet beperkt tot deze promotie).

Hoe ontgrendel ik mijn Dual 2XP?

Voer de unieke code in op website in die te vinden is onder de blikopener van het Rockstar® Energy Drink promotioneel blik, samen met je e-mailadres, en beantwoord de open vraag. Zodra je de informatie hebt ingediend, wordt je op de hoogte gebracht als je een exemplaar van het Call of Duty Vanguard spel of Astro headset gewonnen hebt. Je krijgt ook de optie om je Dual 2XP te activeren. Zodra je op de activeringsknop drukt, wordt je automatisch doorgestuurd naar de Call of Duty-website om in te loggen op je Call of Duty account (als u nog niet bent aangemeld) en vervolgens teruggebracht naar deze website om het proces te voltooien om je Dual 2XP te ontgrendelen.

Mag ik mijn Dual 2XP in Call of Duty Mobile gebruiken?

Neen, Dual 2XP is enkel geldig in Call of Duty Warzone of Call of Duty Vanguard.

Op welke platformen werkt de Dual 2XP?

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Hoe activeer ik mijn Dual 2XP?

Om je Dual 2XP te activeren, zal je instructies vinden op de multiplayer en Warzone menu's - die meestal L3 is (duwen op de linker thumbstick). Je token wordt weergegeven als 15 minuten 2XP en 15 minuten Double Weapon XP. Selecteer welk je wens te gebruiken en de afteller zal starten.

Mijn Dual 2XP-code wordt niet in het spel weergegeven

Controleer of je de 10-tekencode correct hebt ingevoerd, die je onder de blikopener van de Rockstar® Energy Drink promotie blik kan vinden, op www.RockstarForTheWin.com en of je goed aangemeld bent op je Call of Duty account.

Hoe maak ik kans om een Call of Duty Vanguard (digitale versie) of Astro A10 headset te winnen?

Voer de code in die onder: de blikopener van het promotionele Rockstar® Energy Drink blik staat op www.RockstarForTheWin.com. Deze unieke code kan je kan vinden onder het lipje van het promotionele Rockstar® Energy Drink blik. Als je gewonnen hebt, word je binnen 5 werkdagen op de hoogte gesteld.
Als je een exemplaar van Call of Duty Vanguard (digitale versie) hebt gewonnen, word je gevraagd om een platform (PC/Xbox/PlayStation) te kiezen en wordt de code om je digitale exemplaar van het spel te activeren via e-mail naar je gestuurd. De codes zullen beschikbaar zijn zodra het spel officieel uitgebracht is.
Het activeringsproces verloopt als volgt:

PS5 console

Ga naar Settings > Users and Accounts.

Selecteer Account > Payment and Subscriptions > Redeem Codes.

Voer de code in en selecteer Redeem.

PS4 console

Ga naar PlayStation Store > rol naar beneden > Redeem Codes.

Voer de code zorgvuldig in en selecteer Redeem.

De inhoud wordt nu toegepast op uw account.

Xbox console:

Log je in op je Xbox-console (zorg ervoor dat je bent ingelogd bij de Microsoft-account waarmee je de code wilt activeren).

Vanuit de Home scherm, selecteer en open de Store app. (Als de Store app niet weergegeven wordt, ga naar My games & apps, selecteer Apps, en selecteer de Store app vanuit hier).

In de Store app, verplaats de cursor naar links of druk op de knop View op de controller om het zij menu te openen.

Vanuit dat menu, selecteer Redeem.

Voer de 25 karakterscode in, en volg de instructies.


Battle.net app

Vanuit de Games tab, klik op de knop Redeem a Code onder het logo van eender welk spel

Vanuit de Shop tab, klik op Services en dan Redeem a code

Als je een Astro A10 headset gewonnen hebt, zullen je contactgegevens aangevraagd worden en zal de headset binnen 4-6 weken naar jou verzonden worden.

Hoe kan ik de Gaming PC winnen?

Voer de code in op rockstarforthewin.com, deze unieke code kan je kan vinden onder het lipje van het promotionele Rockstar® Energy Drink blik. Aan het einde van de promotieperiode wordt de winnaar voor de Gaming PC geselecteerd tussen de deelnemers met het juiste antwoord op de vraag. Er wordt contact met je opgenomen via de e-mail die je op deze website hebt ingevoerd.

Wat zijn de specificaties van de Gaming PC?

Case: Corsair 5000D with custom paint | Cooling: Corsair H150i Pro XT| Motherboard: Asus ROG Z590-F Gaming | CPU: Intel Core i9 11900K | Memory: 32GB Corsair Vengeance Pro |GPU: NVIDIA GeForce RTX 3080 | SSD: 2TB Corsair MP600 | OS: Windows 10 Home

Waar vind ik de promotionele code?

Je vindt de promotiecode onder de blikopener van de promotionele Rockstar® Energy Drink blik. De code is een code van 10 tekens (bestaande uit cijfers 0-9 en tekens A-Z)Voor meer informatie, zie T&C's.